L’AMI va participar dissabte en la Jornada commemorativa de l’1-O

Diversos alcaldes i alcaldesses i representants dels òrgans de govern de l’AMI van participar el passat dissabte a Arenys de Mar (Maresme) en la jornada commemorativa de la diada de l’1-O, organitzada pel Col·lectiu Som 1 d’octubre a diferents poblacions del Maresme.

El vestíbul del Calisay es va convertir en el punt de trobada del món municipalista independentista i van ser nombrosos representants del món local que es van acostar a l’estand de l’Associació de Municipis per la Independència per conèixer els projectes i accions de l’entitat municipalista. El president Jordi Gaseni, la secretària Ester Vallès i els membres de l’Executiva Tònia Vila i Xavier Masgrau van passar al llarg del matí per l’espai i compartir experiències i projectes amb les altres entitats, associacions, partits polítics i societat civil que van fer acte de presència.

L’AMI va presentar en exclusiva el vídeo commemoratiu de l’1-O que es difondrà demà a les xarxes socials i on es recull l’opinió d’alcaldes i alcaldesses des de diferents punts del territori sobre ‘com es pot canalitzar l’esperit de l’1 d’octubre dels municipis catalans per construir la República Catalana’.

Comparteix aquesta informació