PRESENTACIÓ DE LA MOBILITZACIÓ DE L’11S 2024

  • Enguany es farà una diada descentralitzada, tal i com ja es va fer el 2016, amb capçaleres a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa
  • El president de l’AMI, Jordi Gaseni, ha destacat ‘esforç de les entitats  per a trobar consensos per tal que sigui una gran Diada.

L’Arc de Triomf de Barcelona ha estat l’escenari de la presentació dels detalls de la mobilització de la Diada Nacional de Catalunya que tindrà lloc l’11 de setembre d’enguany.

La presentació, que ha tingut lloc avui, 25 de juliol, ha comptat amb la participació dels representants de les entitats organitzadores i col·laboradores: l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, el Consell per la República, La Intersindical, el CIEMEN i l’AMI.

Jordi Gaseni, president de l’AMI, ha destacat l’esforç de totes i cadascuna de les entitats per trobar consensos per fer una gran Diada. També ha explicat que “sortirem al carrer per reclamar la sobirania, la d’un país que vol ser estat i que ho té tot per guanyar” i ha demanat la mobilització del món municipal. També hi ha assistit, en representació de l’AMI, l’alcaldessa de Vilobí del Penedès (Alt Penedès), Ester Vallès, nomenada secretària de l’entitat durant la passada assemblea de l’AMI, que es va celebrar el 28 de juliol a Amposta (Montsià).

Comparteix aquesta informació